Travel

Zomerse Chanel nagels en geurige Dior

Chanel’s lenteperikelen

Hoewel vandaag pas de eerste koude ‘winterdag’ van deze winter lijkt te zijn, ben ik al een tijdje in de ban van het voorjaar. De laatste modeshows, de aankomende fashionweeks, allemaal sneak-peaks naar zonniger en warmere tijden. De sale interesseert me weinig, ik speur alvast de nieuwe collecties door naar wannahaves. Mintgroen, pastelkleuren, zachtgeel, ik kan me met moeite inhouden. Gelukkig kon ik afgelopen week ‘los’. De Chanel nagellak collectie voor SS 2012 is verkrijgbaar. Met vrolijke namen als April, May en June en nog vrolijkere kleuren, zien mijn nagels er lekker zomers uit. April en June zijn inmiddels in mijn bezit, May was al uitverkocht. Is ook niet helemaal mijn kleur, maar volgens mij wil mijn zusje, geboren in mei, die wel op haar teennagels komende zomer. In bestelling dus… Welke kleur is jouw favoriet?

SS 2012 Chanel nagellak April, May, June

Dior’s geurige nagels

Dior gooit het naast vrolijke kleurtjes, over een andere boeg. De lentelakjes hebben een rozengeur meegekregen, alsof je nagels ware tuintjes worden. Zowel de kleur als de geur spreken mij niet echt aan, maar punten voor de creativiteit van Mr. Dior. Liever word ik zo’n 3x per week ‘high’ van de nagellak lucht. Enthousiaster was MissLipgloss, die een uitgebreide review schreef.
Zou jij geurige nagels willen?

dior-vernis-gardent-party-scented-nail-polish-in-504-waterlily-694-forget-me-not-2

Sabine de Witte