Reistips

Stijlvolle bikini’s en badpakken

Le Bain 2013 Hermes

Vorig jaar december typte ik voor het eerst van mijn leven ‘zonvakantie’ in Google in. Ik heb stiekem last van een winterdepressie en waar ik vorig jaar in januari nog 2 keer richting Spaanse zon ging, zit ik nu alweer een tijdje in Nederland. Het begint te kriebelen en ik verlang naar een luie strandvakantie met digital detox en veel luieren. Mijn hart sloeg deze week dan ook bijna over na het zien van deze prachtige bikini’s en badpakken. Hiermee kan je prima gezien worden op het strand in Dubai, de Canarische Eilanden of een ander ver, warm en zonnig oord. Motivatie genoeg om snel bikini proof te worden!

Dolores Cortes

Normaal gesproken vind ik bikini’s en badpakken een noodzakelijk kwaad. Ik heb vorig jaar voor het eerst eens niet bij de Hennes of de Bijenkorf een bikini gekocht, maar 1 van de Spaanse ontwerpster Dolores Cortes. Enigszins verrast door de prijs voor 2 minuscule lapjes stof. Toch ben ik blij met de kwaliteit, want hij is nog steeds wit zonder doorzichtig te zijn en zit top als mijn lichaam weer bikiniproof en zomerklaar is. Voor mij was deze aanschaf weer een bewijs dat kwaliteit geld kost en je er langer plezier van hebt. Misschien telt trouwens ook mee dat ik afgelopen jaar niet op zonvakantie ben geweest en de bikini bijzonder weinig aan zon, zee en zand is blootgesteld. Herkansing voor volgend jaar. Heb je naar jaren dezelfde bikini op het strand spotten in Barcelona of andere fijne plekken aan de Spaanse costa’s, dan is dit merk dus zeker het overwegen waard.

[adsense]

Hermès ‘Le Bain 2013’

Iedere maandag weet Hermès mijn dag goed te maken met fijne nieuwtjes en prachtige mailingen. Van deze mail sloeg mijn hart helemaal over. Wat een prachtige badcollectie! Na het zien hiervan leek een Tracy Anderson sport- en dieetschema ineens minder vervelend en bikiniproof worden niet eens zo’n slecht plan. Fijne pasvormen, Hermès kennende zal de materiaalkeuze uit goede kwaliteit bestaan en subtiele kleuren die prachtig staan bij een bruine teint. De collectie Les Bains 2013 bestaat uit 4 categorieen; Les Colorblocks – de naam zegt het al, Les Cordages – met strikjes en bandjes, les imprimes – met Hermès print, les unis – de onepieces aka badkpakken en les classiques – klassiekere modellen.

les colorblocks hermes

Mijn favoriet is Masai, mooie kleurcombinatie!

les cordages hermes

Mag ik de Blanc Casse bikini? Mooi model, simpele haltertop en goede kleur 🙂

les imprimes hermes

De gris en poudre vind ik prachtig. De print is voor kenners herkenbaar, niet te overdadig en de kleurcombinaties zijn prachtig!

les unis hermes

De terracotta please. Mooie snit, prachtige kleur die super mooi staat bij een tan en blonde beachcoupe.

[adsense]

Emeraude is helemaal mijn ding. De subtiele groenkleur is prachtig bij een zongebruinde huid en het model is mooi uitgesneden. De terracotta is ook mooi, maar ik heb iets meer houvast nodig qua bandjes.

Emeraude is helemaal mijn ding. De subtiele groenkleur is prachtig bij een zongebruinde huid en het model is mooi uitgesneden. De terracotta is ook mooi, maar ik heb iets meer houvast nodig qua bandjes.

Wat is jouw favoriet? Vind jij badkleding belangrijk? Is het trouwens erg dat ik er al matchende nagellakjes bij heb gevonden?

Sabine de Witte