Travel

Sick of being sick

Ziek zijn van het ziek zijn, kan dat? De boeken zijn op kleur gesorteerd, alle magazines gelezen, de Lomography Konstruktor zit bijna in elkaar en ik heb de afgelopen week weer even genoeg wachtkamers, huisartspraktijken en ziekenhuis gezien.

Ziektijd – verveeltijd

Van de muren in mijn huis ken ik nu ieder vlekje en scheurtje, de Netflix series zijn bijna op, de Onepiece al bijna aan vervanging toe en de winterslaap mag nu wel voorbij zijn. Leek het me heerlijk om 3 dagen alleen maar te slapen, series te kijken en een beetje plaatjes te kijken op Pinterest, dit was niet helemaal wat ik in gedachten had.
Gelukkig mag ik af en toe naar buiten, krijg ik bezoek of gaat er iemand mee thee drinken bij een nieuw tentje op de hoek. Verder hou ik me braaf aan het werkverbod en doe ik zo min mogelijk. Rust is het beste medicijn, dus geef ik me maar over. Dat wordt een stuk leuker door het plannen van nieuwe reizen, blog ideeën uitwerken en andere magazines zoals het vernieuwde I-D te ontdekken. En waar zijn de spelletjes en bordspelgenoten als je ze nodig hebt?! Als ik dan toch thuis moet zitten, dan graag urenlang Kolonisten van Katan, Risk, Stratego of een sessie Rumikub spelen met bezoek…

Wat doe jij als je ziek bent?

Wat doe jij als je ziek bent?

Must haves bij ziek zijn

Wat moet je in huis hebben om het jezelf aangenamer te maken als je met griep thuis zit? Ik heb mijn favorieten op een rij gezet.

Sick? Here's what makes you feel comfortable

Heb jij nog tips om de dagen door te komen en het ziek thuis zitten leuker te maken?

Sabine de Witte