Home sweet home

Reizen vanaf de bank

09/02/2014

Natuurlijk ben ik het allerliefste zelf op reis om met mijn eigen ogen nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, maar soms zit je thuis op de bank en kun je toch je reiskriebels niet bedwingen. Op dat soort momenten ontstaan meestal mijn travelwishes en bucketlists, bladerend door tijdschriften of kijkend naar de televisie.

Einde van de wereld

floortje-eind-wereld
In de nieuwe serie ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld‘ reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde. Elke aflevering trekt ze naar een andere afgelegen en geïsoleerde bestemming waar ze mensen bezoekt die hier een bijzonder bestaan leiden. Hoewel ik de meeste bestemmingen zelf niet zo snel zou bezoeken, kan ik me helemaal verliezen in de bijzondere mensen en speciale bestemmingen. Ik vind het heerlijk om vanaf de bank even weg te dromen naar een ander ver land. Ik ben niet de enige, want het programma trok al zo’n 1,8 miljoen kijkers. Een must-see, iedere donderdagavond om 21.35 op Nederland 1.

3 op reis

Heb je aan één programma niet genoeg? Er zijn natuurlijk nog tal van andere reisprogramma’s op televisie, maar één van mijn andere favorieten is het klassieke 3 op reis. Dat verveelt nooit!

3-op-reis

Welke reisprogramma’s kijk jij?

Sabine de Witte