tips

&Other Stories

Waarschuwing: blijf bij je credit card uit de buurt! Vorige week lanceerde &Other Stories haar webshop. &Other Stories is een zusje van H&M en mijn favoriete winkel COS. In februari ging het eerste winkel filiaal in Londen open, binnenkort zullen ook Parijs, Barcelona en een aantal andere Europese steden volgen. Amsterdam staat voorlopig niet op het lijstje, maar dankzij de webshop is al dit moois toch verkrijgbaar!

Stories

De webshop verkoopt ready to wear kleding, lingerie, accessoires en beauty. Niet alleen van eigen merk, maar ook fijne merken als Nike, Stop the Water en theBalm. Ik heb mijn oog al laten vallen op veel te veel moois. De prijzen liggen precies tussen H&M en COS in, ik herken heel veel uit de COS lookbooks en de materialen zijn beter dan de H&M items. Ik heb al een aantal lente favorieten uitgekozen, maar merk dat ik vooral hebberig ben qua schoenen, tassen en accessoires. Ik heb mijn mandje al een tijdje gevuld, maar wacht even wat geluiden uit mijn omgeving af qua pasvorm en tevredenheid. De kleding zelf is voor mij iets te trend onderhevig, ik mis daar klassieke items in. Mijn favorieten uit de collectie:

& Other Stories

Start de lente in een nieuwe look

Heb je even niet zoveel shopping money maar wil je toch heel graag een nieuwe lente outfit? Dan heeft Zalando een leuke actie: start de lente in een nieuwe look. Kies je 3 favoriete items uit de shop en maak kans op vouchers tot € 400,- shopping money! Niet gek toch? De actie loopt van 11 maart tot 1 april. Ik ben al even aan het puzzelen om kans te maken.

Sabine de Witte