Travel

Objects of Desire: Lente

De afgelopen dagen liet de zon zich zowaar steeds vaker zien. In Parijs kreeg ik echt lentekriebels en in Nederland zou ik de kou er bijna door vergeten. Omdat het lange weer op zich laat wachten, heb ik mijn ‘lentegarderobe’ nog niet echt bij elkaar geshopt. Dankzij slimme buys van het afgelopen jaar kom ik een heel eind en hoef ik eigenlijk alleen mijn accessoires en on trend items nog aan te schaffen. Mijn ‘Objects of Desire‘ voor deze lente.

Wit, gestreept en neutraal

Objects of Desire: spring edition

Dit voorjaar staat voor mij in het teken van wit, grijs, zwart met oranje en kobalt blauw als accent kleuren. Streepjes zijn een must voor iedereen, deze met Bonjour twist past goed bij mijn Parijs plannen. De Chanel Eastern Light limited nagellak is voor mij als Chanel nagellakfreak een must, vanwege de kleur. De Dove Grey Louboutins maken alle outfits elegant. En trust me, als je flink wat oefent en handig gebruik maakt van inleg zooltjes kun je er prima een (halve) dag op lopen. Seafolly is dit jaar goed bezig met haar zwemkleding lijn, en een stuk betaalbaarder dan de badpakken van Hermes. Longchamp tassen zijn perfect op reis, deze nude kleur past overal bij. Ideale reistip: zorg altijd dat je een opgevouwen exemplaar in je koffer hebt voor onverwachte uitstapjes of extra aankopen. De blauwe Victoria Beckham blouse is pure liefde. Op een jeans, witte broek of over je bikini. Zij is absoluut 1 van mijn favoriete designers van het moment!

Wat staat er op jouw wishlist voor de lente?

Sabine de Witte