Hotspots

Hotspots: ontbijten in de Pijp

Voor mij begint relaxed weekend met een uitgebreid ontbijt buiten de deur. Ondertussen blader ik door de nieuwste magazines, lees ik artikelen op mijn iPad en kijk naar de mensen om mij heen. De Wasserette is een van mijn favoriete plekken, maar sinds een paar weken zijn er 2 nieuwe ontbijt hotspots geopend bij mij om de hoek.

Omelegg

Een origineel en vernieuwend concept en een knipoog in de naam. Bij Omelegg spelen eieren de hoofdrol, maar kun je ook terecht voor broodjes, gezonde sap en taart. Toen ik er voor het eerst binnen liep kreeg ik een gezellig ‘Old Mac Donald had a farm’ gevoel. Het boerderijleven is een inspiratiebron geweest voor de inrichting, met veel hout en hollandse kneuterigheid. De koffie is vriendelijk geprijsd, de omelet heerlijk en de eiervariaties eindeloos. Voor de vroege vogels onder ons die graag hun dag willen starten met een gezond ontbijt en werk: er is ook wifi en de zitjes maken het een prima plek voor een breakfast meeting! Extra punten voor de tafeltjes buiten, ontbijt in de zon smaakt nog beter!

Openingstijden Omelegg

  • Maandag t/m vrijdag van 07.00 – 17.00
  • Zaterdag en zondag van 08.00 – 17.00
  • Adres: Ferdinand Bolstraat 143
  • Boulangerie 1072

    Vanaf 8.00u ‘s ochtends kun je hier terecht voor vers brood, koffie en op de Franse keuken ge├»nspireerde lekkernijen en baksels. Er wordt niets zelf gemaakt, maar samen gewerkt met de beste product leveranciers uit de omgeving. Het brood komt bijvoorbeeld van de Haagse bakkerij Michel. Het interieur is clean en fris (doet mij een beetje denken aan Bilder & De Clercq), er is wifi en veel ruimte. Perfect voor een ontbijt to go, brood kopen voor kantoor of in het weekend voor een ontbijt overleg. Boulangerie 1072 is een welkome aanwinst met een fijne Franse twist!

    Openingstijden Boulangerie 1072