amsterdam design Home sweet home

Fashion for home

Omdat ik veel reis verwachten mensen die voor het eerst bij mij thuis komen vaak een kaal, saai huis en zijn ze aangenaam verrast door mijn interieur. Juist doordat ik veel weg ben vind ik het belangrijk om een gezellig huis te hebben. Daarnaast is interieur en design al jaren een hobby, daarover begon ik mijn eerste blog jaren geleden. Iedere keer als ik op reis ben geweest neem ik een kaart, foto of ander klein souvenir mee van mijn reis en heb ik even een dagje ‘nesteldrang’. Dan verander ik wat boeken en foto’s, zorg voor verse bloemen en plan een avondje bankhangen. Fashion for home en andere webshops zijn dan perfect om ideeën op te doen om mijn huis nóg leuker te maken. Een tour door mijn casa!

Fashion for home

Mijn inrichting is niet in 1 stijl samen te vatten. Ik hou van Scandinavisch design en simpelheid, combineer dat graag met vintage vondsten zoals mijn typemachine, Marktplaats aanwinsten (de kabelhaspel) en design klassiekers zoals de Stokke en Barcelona chair. De oranje smeg is zo’n eyecatcher dat ik alle kleuren daar op af heb gestemd, verder is het vooral wit. Afgelopen zomer kwam mijn moeder de muren aankleden met baksteenbehang en op ‘project slaapkamer’ en een opgezette uil na is mijn stulp nu af vol. Kijk mee rond in mijn appartement, ik ben benieuwd wat je er van vindt! En hoeveel uilen je telt


Muziek op de achtergrond is van Tom James, aanrader!

[adsense]

Project slaapkamer

Mijn slaapkamer was altijd een ondergesneeuwd kindje. Tot ik vorig jaar de Auping Essential kocht en bedacht dat het mooie bed wel goed tot z’n recht moest komen. Voor project slaapkamer staan op de wensenlijst nog 2 Muuto Wooden lampen om aan de muur te hangen, moet ik nog een handige man ritselen die voor mij de onzichtbare boekensteunen, die ik zondag cadeau kreeg, kan ophangen (ik heb zelf 2 linkerhanden, helaas) en nog wat aankleding om het helemaal ‘af’ te maken.
[adsense]
Ik heb mijn oog laten vallen op:

Fashion for home

De boekenkast is goede vervanging voor de Ikea Expedit. Een klok heb ik momenteel niet en zonder bril of lenzen kan ik de tijd net niet aflezen van de oven en de lamp maakt het hoekje bij het bureau (wat je niet ziet in het filmpje vanwege ‘project zonder eind qua opruimen’ iets stylisher. Dit kussen past perfect bij mijn huis en de ‘Upgrade your Style slogan, de koperen waxinehouders passen bij mijn kopertic en de wandlamp zou ik graag in plaats van de spotjes ophangen boven het bed hangen.

Sabine de Witte